Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Archiwum zakładowe jako samodzielna komórka

Zaczęty przez stany, Luty 24, 2011,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

stany

Witam

W rozdziale 2  Instr. Archiwalnej &4 ust.3  '' Archiwum zakładowe jest komórką organizacyjną  lub samodzielnym stanowiskiem pracy".
   Ja obecnie /AZ/ jestem w wydziale organizacyjnym ,ale od pierwszego marca będę samodzielnym stanowiskiem podlegającym bezpośrednio Staroście, a jak jest w waszych urzędach ?

Pozdrawiam

marcia

Ja od następnego tygodnia również będę na samodzielnym stanowisku :) Mam nadzieję, że będzie się to wiązało z jakąś podwyżką :)
"Życie jest zbyt krótkie, by było małe." B. Disraeli.

EwelinaP

Ja mam do jutra przygotować zmianę do regulaminu. Także będę samodzielnym stanowiskiem, ale podlegać będę prawdopodobnie Sekretarzowi Powiatu. Z tego, co mi wstępnie powiedziano, to jest to związane nie tylko z dodatkowymi obowiązkami, ale też ze zmianą uposażenia. Mam tylko nadzieję, że mnie nagle nie przeniosą do innego pokoju, bo i tak czuję się wyobcowana :(