Aktualności:

UWAGA:  - Upgrade do wersji 2.1.4 - zakończony... proszę o zgłaszanie ewentualnych błędów tutaj: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5037.msg32648.html#msg32648

Menu główne

Po zmianie mechanizmu

Zaczęty przez Rafał Rufus Magryś, Kwiecień 16, 2007,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wojciech Woźniak

Ech, a jeszcze rano miałem 3 gwiazdki... degradacja? ;)
Sometimes you eat the bear
and sometimes the bear eats you

kocibrzuch

Tak a propos, jak te gwiazdki są właściwie przydzielane i czy są rzeczywiście potrzebne?
A w ogóle to czemu ty masz 5 dużych, a ja tylko 3 małe? Ja się tak nie bawię, mamooooo!!!!

Rafał Rufus Magryś

Witam,

Oj okazuje się, że sprawa gwiazdek jest bardzo ważna -mam gwiazdki jako admin -Kocibrzuchu niechże mam coś od życia jako Wasz "nadzorca" :)... a Ty i tak jako jeden z nielicznych osiągnąłeś postami poziom archiwisty! pozdrawiam!

Rafał "Rufus" Magryś
...patience is a virtue...

Bogusław Kleszczyński

Witam!
Przyznam, że jeszcze się trochę gubię w nowej szacie a ten wpis potraktuję jako swoistą "próbę mikrofonu" No to " raz... dwa... trzy..."

Ogólnie bardzo mi się podoba nowe rozwiązanie. Estetyczne i mało czytelne... oj chciałem powiedzieć bardzo czytelne  ;) Łatwo teraz wzbogacić post różnymi bajeramii można oznaczać posty jako nieprzeczytane, ale tak naprawdę skuteczność nowego silnika pokaże przyszłość. Co do stabilności to ja wczoraj miałem kłopoty - notorycznie następowało "zresetowanie połączenia".
W Archiwum bunt, nad nami akt zawieja...

Wojciech Woźniak

Witam
Widzę ożywienie na forum...
Nie na darmo poszedł wysiłek Admina  ;)

Wojciech Woźniak

Cytat: Bogusław Kleszczyński w Kwiecień 19, 2007,
Co do stabilności to ja wczoraj miałem kłopoty - notorycznie następowało "zresetowanie połączenia".
Nie wiem czy to ten sam problem: czasem dostaję komunikat: "Nie można nawiązać połączenia" ale po dokonaniu ponownej próby strona ładuje sie poprawnie.

Hanna Staszewska

Niestety, u mnie to samo...
Ale bądźmy dobrej myśli, bo Admin działa... Dodał nową opcję w statystykach dot. poszczególnych użytkowników forum: "Wysyłanie wiadomości wg czasu". Całkiem ciekawe...

Hanna Staszewska

Nie mam pretensji, Rafale, że nas zdegradowałeś do statusu młodszych archiwistów (chociaż baaardzo chciałam zostać demonem/demonką dyskusji, no ale trudno ;).
Ale co trzeba zrobić, żeby zostać seminarzystą ??

Wojciech Woźniak

Witam
Nie wiem czy to problem mojego konta pocztowego, czy to kwestia mechanizmu forum: powiadomienia o nowych odpowiedziach przychodzą do mnie z ok. godzinnym opóźnieniem. Zasadniczo to nie tragedia, ale gdyby jakaś dyskusja rozkręciła się bardzo intensywnie...

Wojciech Woźniak

Witam
To jednak wina mojego serwera poczty - dziś powiadomienie dostałem po minucie ;)

kocibrzuch

Oj, już mi się to drugi raz zdarzyło, że piszę wiadomość w jednym wątku, a umieszcza ją w innym:
http://www.lublin.ap.gov.pl/ifar/ifarforum2/index.php?topic=831.msg4373#new
Zdaje mi się, że nie tylko mnie taki przypadek spotkał, może dzieje się to wtedy, gdy ma się kilka okienek otworzonych?
Albo mi się zdaje i popełniłem pomyłkę?

Wojciech Woźniak

Witam
Też miałem przypadek wpisania posta w innym wątku - byłem przekonany wówczas, że zaćmił mnie upał, ale wobec tego co pisze Kocibrzuch... Może też ma rację, że to kwestia otwarcia forum w kilku okienkach albo kartach?

Tomek

Przydała by sie opcja edytowania własnych postów jak sie byka walnie.

Anna Laszuk

Fakt, brak opcji poprawiania sprawia, że czasem siedzę nad postem dużo dłużej, aby nie przeoczyć czegoś bardziej niestosownego.
Mam też inne kłopoty - nie zawsze udaje mi się zalogować. I słyszę dobre rady, aby zamknąć system i uruchomić ponownie. Nie zawsze mi się chce. Lub - tak jak dzisiaj - Ifar "wylogowuje" mnie po wysłaniu wiadomości. A może to przestroga, aby już skończyć?

Rafał Rufus Magryś

Witam,

Myślałem o tym -ale to rodziłoby niebezpieczeństwo i pokusę zmiany poglądu w dyskusji np. :)...
Co do logowania - z tego co mi wiadomo poza NDAP wszystko działa ok... Może to jest jakieś przesłanie? ;p

Pozdrawiam

Rafał "Rufus" Magryś
...patience is a virtue...