Aktualności:

UWAGA:  - Upgrade do wersji 2.1.7 - zakończony... proszę o zgłaszanie ewentualnych błędów tutaj: https://www.ifar.pl/index.php/topic,5154.0.html

Menu główne

Kontrola archiwum państwowego nr JRWA

Zaczęty przez mia, Maj 18, 2026,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mia

Dzień dobry,
jaki nr JRWA dla protokołu z kontroli AP i dla wystąpienia pokontrolnego?

liteona

gtrafalski

Ten sam co na zawiadomieniu ;)

Hasło: Kontrole zewnętrzne

mia

Nie wydaje mi się, że taki sam jak na zawiadomieniu bo my nie mamy w naszym JRWA nr 421. Kontrole zewnętrzne to 1610

gtrafalski

Napisałem, że ten sam co na zawiadomieniu, gdyż sprawa powinna być u Was zarejestrowana w momencie gdy wpłynęło zawiadomienie z AP. W momencie gdy dostaliście protokół powinniście go dołączyć do akt już zarejestrowanej sprawy.
Jeżeli wykorzystujecie JRWA z 2011 r. to pewnie należałoby tą sprawę zarejestrować w 1710, jeżeli macie standardowe to pewnie w okolicy 0910. Tak czy inaczej hasło powinno być bliskie do: Kontrole zewnętrzne

Czarny1986

Cytat: mia w Maj 18, 2026,Nie wydaje mi się, że taki sam jak na zawiadomieniu bo my nie mamy w naszym JRWA nr 421. Kontrole zewnętrzne to 1610

Witam podejrzewam, że 421 to numer JRWA z AP. Natomiast u siebie rejestrujemy pod swoim właściwym numerem. Tak jak to zostało powiedziane w zależności od rodzaju JRWA.
pozdrawiam