Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

problemy z serwerem...

Zaczęty przez Rafał Rufus Magryś, Lipiec 27, 2006,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kocibrzuch

Męczące to. Czasami nawet umyka mi jakaś konwersacja.
Co to jest w zasadzie "debug error"? I jaka różnica z "ogólny błąd"?

Maciej Zdunek

No właśnie. Ostatnio co napisze posta to widzę "debug error" :evil: Nie mówiąc o tym, że liczba postów stoi w miejscu, a post nie jest widziany na stronie głównej, co czasem utrudnia kontrolę wątków "na bieżąco"...
Absens carens

Rafał Rufus Magryś

Witam,

I przepraszam. Ostatnio liczyłem na nową wersję mechanizmu jaki posiadamy (phpbb2), co miało rozwiązać wszystkie istniejące problemy ale niestety chyba się już nie doczekam -oprócz wszystkich problemów jakie mają padł im jeszcze serwer i stracili wszystkie dane projektu -przez co nowe wersje powstaną z opóźnieniem. Wobec tego wypełnię swoją dawną zapowiedź i przejdziemy na zupełnie nowy mechanizm czyli SMF (Simple Machine Forum), które prezentuje się dosyć ciekawie ( http://www.simplemachines.org/ ) a z opinii innych użytkowników wnoszę, że takie problemy raczej się nie zdarzają.
Zmiana powinna nastąpic maksymalnie w ciągu 2 tygodni -bazy muszę przekonwertować forum (liczę tutaj na automat opracowany przez twórców SMF) ale również schematy kolorystyczne i układ forum+tutorial.

Pozdrawiam i przepraszam raz jeszcze
Rafał "Rufus" Magryś
...patience is a virtue...

Wojciech Woźniak

Witam
Próbuję wkleić nowy temat i ciągle błąd. Pomyślałem, że może jak uda mi się wpisać najpierw post to pójdzie lepiej... taka odrobina magii  :P
Sometimes you eat the bear
and sometimes the bear eats you

Wojciech Woźniak

Nie pomogło - wciąż: Could not insert new word matches
Szkoda.
Sometimes you eat the bear
and sometimes the bear eats you