Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

Dobór hasła jrwa

Zaczęty przez Agatka1986, Październik 02, 2025,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Agatka1986

Witam poprosze o pomoc w doborze hasła klasyfikacyjnego jeśli chodzi o wnioskowanie o pracownika na pracę interwencyjne to wybieramy normnie klasę 110 zapotrzebowanie i nabór kandydatów do pracy? Czy coś innego. Niestety pracownik merytoryczny nie wie a ja nie mam pewności 

Kariola

U nas piszemy wnioski pod "Zapotrzebowaniem i naborem kandydatów do pracy" więc jak najbardziej :)

archiwistaug

Cytat: Agatka1986 w Październik 02, 2025,Witam poprosze o pomoc w doborze hasła klasyfikacyjnego jeśli chodzi o wnioskowanie o pracownika na pracę interwencyjne to wybieramy normnie klasę 110 zapotrzebowanie i nabór kandydatów do pracy? Czy coś innego. Niestety pracownik merytoryczny nie wie a ja nie mam pewności

2121 Obsługa zatrudnienia pracowników urzędu B5  /odkładamy do akt osobowych/
2121.1 Obsługa zatrudnienia pracowników urzędu. Prace Interwencyjne B5 / przy czym w skrócie nadal ląduje informacja w akta osobowe /
Tak robimy u nas
Jeśli przychodzi ktoś na prace interwencyjne staje się pracownikiem urzędu na pracach interwencyjnych, stąd taka teczka.