Aktualności:

Widzę, że część osób może mieć problemy z zalogowaniem/hasłami/zatwierdzeniem konta szczególnie z domen WP, Onet, Interia  - czytamy watek: http://www.ifar.pl/index.php/topic,5043.0.html i potem proszę tej sprawie o kontakt na priv rafal.magrys(na)gmail.com

Menu główne

KATEGORIA BE

Zaczęty przez ewelina_907, Kwiecień 06, 2023,

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gtrafalski

I to jest moment, żeby porozmawiać z panią która prowadziła ekspertyzę. Ona najlepiej wie co jest jej potrzebne. Zadzwoń, lub napisz e-maila i zapytaj. Wtedy dowiesz się jak zrobić żeby było dobrze.
Osobiście nie jestem przekonany, że materiały źródłowe i sprawozdania okresowe należy kwalifikować do kat. A. Ale tu zdanie AP jest wiążące.

Barbara

Nie zrozumieliśmy sie, Pani z AP nie chce przekwalifikować materiałów źródłowych i sprawozdań cząstkowych na kat. A tylko aby wydać zgodę na brakowanie muszę jej wysłać informacje czy sie znajdują w rocznych sprawozdaniach. Czy też przy kat BE  zawieracie taka informacje jesli występujecie o brakowanie I ekspertyze

Barsa

Jeżeli nie dostanie takiego info to przekwalifikuje to na kat. A ;)
To jest trochę jak z BC, pewnie też w JRWA masz, że do tej a tej klasy klasyfikuje się dokumenty jeśli info w nich zawarte jest w sprawozdaniach rocznych czy tam innych.

Barbara

Coś tam skleiłem, pogrzebałam w rocznych sprawozdaniach skarbnik podpisała i poszło. Tak zgadza sie jeśli nie wyślę to przekwalifikują na A